Her kan du læse om de forskellige pakker vi tilbyder.

 

Indbrudspakken

(Abonnement kr. 300,- pr. år)

 

Efter 1 minut ved ejer, at der er indbrud, og 3 minutter senere har han via DinAlarm alarmeret op til 100 naboer og politiet. INGEN falske alarmer.


Har du i forvejen tyverialarm er det super. Ønsker du at anskaffe tyverialarm, har vi et par gode bud under kr. 2.000 og uden månedlig abonnement.

Ring til 4050 8084 for nærmere vejledning.


Ønsker du ikke at anskaffe alarm, er du alligevel en vigtig medspiller i konceptet.

 

 

 

Hvis du har en indbrudspakke og konstaterer IGANGVÆRENDE INDBRUD i din bopæl ,slår du alarmen INDBRUD. Dermed alarmerer du de nærmeste 100 hjælpere inden for 2 km radius omkring din bopæl. Hjælperne får besked om, at der er indbrud i din bolig, og de bliver bedt om at være særlig opmærksomme, og OBSERVERE MOD PERSONER OG KØRETØJER, SIGNALEMENTER, NUMMERPLADER, FLUGTRETNING m.m.

Der vil medfølge et LINK TIL GOOGLEMAP i mailen. Ved klik på linket kan hjælperne se på kortet, hvor du befinder dig.

 

Du skal ikke ud og slås med indbrudstyve, men GODE VIDNER ER GULD VÆRD for politiets efterforskning. Udsæt ikke dig selv for fare, og undgå for enhver pris selvtægt.

 

Hvis du har ALARMKAMERALØSNINGEN kan du samtidig med at hjælpere alarmeres ringe op til POLITIETS VAGTCENTRAL VIA 112.  Du forklarer, at der netop nu er igangværende indbrud i din bolig. Da du som ejer visuelt har konstateret, at der netop nu er indbrudstyve inde i din bolig, kan du forvente at politiet prioriterer din anmeldelse meget højt.

 

Hjertestop/Alvorlig tilskadekomst

 

 

DinAlarm skaffer hjælp ved hjertestop.


Hjælp til hjertemassage - fremskaffelse af hjertestarter og vejvisning for ambulance.

 

Den nære hjælp er hurtig hjælp og hurtig hjælp redder liv. Hvert minut tæller.

 

 

 

Ved hjertestop anbefaler vi, at du starter med at slå alarm til alarmcentralen via 112 app'en.

 

Derefter slår du en alarm om HJERTESTOP via DinAlarm. Alarmen udsendes til de nærmeste 100 hjælpere ud fra det sted, hvor du befinder dig.

Der vil medfølge et LINK TIL GOOGLEMAP i mailen. Ved klik på linket kan hjælperne se på kortet, hvor du befinder dig.

 

Du synes måske, at 100 hjælpere er mange, men måske er der kun 50 hjælpere, der bliver opmærksomme på alarmen med det samme. Måske er der kun 20 af dem i området, og 10 af dem måske, som har mulighed for at komme til hjælp, og hvis vi har at gøre med en situation, hvor der skal ydes LIVREDDENDE FØRSTEHJÆLP med hjertemassage og kunstigt åndedræt, er der nemt brug for 4 hjælpere til det. Det er en anstrengende opgave, som man kan hjælpe hinanden med.

 

Der er også brug for et par hjælpere, som straks henter den NÆRMESTE HJERTESTARTER. Som hjælper har du i forvejen gjort dig fortrolig med, hvor hjertestarterne i dit område befinder sig, og på hvilke tidspunkter de er tilgængelige. Det kan man gøre ved hjælp af app'en "Hjertestarter.dk"

.

Der er også brug for et par hjælpere, som går ud til vejen og DIRIGERER AMBULANCEN frem til stedet, når den når frem.

 

Når der er tilstrækkelig mange hjælpere fremme klikker man menuen HJÆLPEN ER FREMME. så ved hjælperne, at der ikke er brug for yderligere hjælp.

Kriminalitet

 

 

Du kan slå alarm til nabonetværket, hvis du kommer forbi et sted, hvor der er kriminalitet

 

I skal selvfølgelig ikke ud og slås med forbrydere, men gode vidner er guld værd for politiet. 

 

Din telefon ved, hvor du befinder dig, og udsender positionen på et googlemapkort til hjælperne. 

 

 

 

Menuen ALARM - GPS-position giver dig mulighed for at alarmere om kriminalitet, som finder sted netop nu på det sted, hvor du befinder dig.

 

Hvis du kommer forbi et sted, hvor der forøves hærværk, vælger du menuen og under KRIMINALITET vælger du f.eks. HÆRVÆRK. Så genereres der automatisk en teks, som fortæller, at der lige nu forøves hærværk på det sted du befinder dig. Alarmen sendes ud til den nærmeste 100 hjæper inden for 2 km radius i forhold til det sted, hvor du befinder dig.

 

Der vil medfølge et LINK TIL GOOGLEMAP i mailsen. Ved klik på linket kan hjælperne se på kortet, hvor hærværket finder sted.

 

Du skal ikke ud og slås med indbrudstyve, menGODE VIDNER ER GULD VÆRD for politiets efterforskning. Udsæt ikke dig selv for fare, og undgå for enhver pris selvtægt.

 

 

 

Andet

 

 

DinAlarm hjælper naboer med at hjælpe hinanden.

 

Med menuen nød, kan du skaffe hjælp, hvis du i andre situationer har brug for akut hjælp.


Vores vision er at skabe Netværk Danmark, og sikre 360 graders tryghed i nærområdet.

 

 

 

Menuen ALARM - GPS-position giver dig mulighed for at anmode om HJÆLP til det sted, HVOR DU AKTUELT BEFINDER DIG.

 

Det kan være mange forskellige sitationer. En af menuerne hedder SYGDOM - IKKE AKUT.

Her der der f.eks. en fortrykt tekst: Jeg befinder mig i nærheden af stedet, som du kan se i linket. Jeg har brug for hjælp, men det er ikke akut. Jeg vil blive glad, hvis du vil komme og hjælpe mig.

 

Du kan også vælge FRITEKST. Så kan du selv skrive, hvad det er for en hjælp du har behov for. Det kunne som billedet viser være, at du er punkteret i Roskilde, og nu mangler du en donkraft til at skifte dæk. Det kunne også være alt muligt andet.