Om DinAlarm

Lidt om os

 

DinAlarm ApS  blev stiftet i 2013 af tre tidligere politifolk fra Kalundborg.

 

Vi mente, at vi kunne udvikle et koncept til forebyggelse af indbrud, som er langt mere effektivt og samtidig langt billigere, end de fleste at de løsninger, der findes på markedet.

 

Vi adskiller os fra andre gode løsninger, på to helt afgørende felter:

 

- Vi arbejder med nabonetværk og

- Vi arbejder kun med verificerede alarmer – altså ingen falske alarmer.

 

I vores koncept, kan det fungere, at arbejde med nabonetværk på op til 100 naboer fordi der ikke er falske alarmer. Alarmerne udsendes af ejeren af alarmen, når han/hun enten på videokamera eller ved en særlig zonealarmkombination med sikkerhed konstaterer, at der er indbrud.

1 minut efter indbrud ved ejeren det, og 3 minutter efter er op til 100 naboer alarmeret via App’en DinAlarm. Det kræver kun få klik på din smartphone, og samtidig ringes der selvfølgelig op til 112.

Dette kombineret med tydelig DinAlarm mærkning på ejendommen eller på indgangen til boligområdet, gør området uinteressant for mulige indbrudstyve.

 

Med alarmkamera, kan man yderligere alarmere politiet via 112, og forvente, at anmeldelsen bliver priorieteret højt hos politiet.

 

Konceptet udvides til 360 graders tryghed i nærområdet.

Da vi gik i gang med at udvikle vores app, DinAlarm, viste det sig, at vi for få midler kunne udvide den til at håndtere mange andre situationer, hvor der er akut behov for hjælp. Et kerneområde kunne være, hvis man kommer ud for en person, som falder om med hjertestop.

 

Så er der brug for omgående indsats med hjertemassage, fremskaffelse af hjertestarter og måske hjælp til at dirigere ambulancen frem til stedet. Denne opgave kan DinAlarm løse efter at man har ringet efter ambulance via 112.

 

Derudover kan DinAlarm håndtere alarmering ud fra din GPS-position i alle tilfælde, hvor der er brug for akut hjælp.

Vi siger derfor at DinAlarm giver 360 graders tryghed.

 

Vores vision er, at DinAlarm bliver et landsdækkende Netværk Danmark, så man altid kan få hjælp, når man har hjælp behov.

 

DinAlarm er en gratis app, i alle tilfælde, hvor man har brug for hjælp.

Kun i situationen, hvor man ønsker at sikre sine værdier, ved at kunne alarmere om indbrud, skal man opgradere til DinAlarm Plus.

Indbrudskonceptet:

 

Vi arbejder med nabonetværk

 

 

Vi arbejder kun med verificerede alarmer

 

 

Ingen falske alarmer

 

 

 

Nabonetværk er effektivt

 

 

 

Årlig abonnement kun kr. 300,-

 

 

 

App'en giver 360 graders tryghed